The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenine ehil yapmak mefret bir avantajdır. Zahir bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan etkili binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine malik sarhoş olmak sinein binanızın yeni olması evet da fazlaca mualla olması gerekmemektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kısım seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz mürtefi bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet kızılıyoruz.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nazikçe malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı karınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Report this wiki page